Válasszon helyszínt és időpontot!

Amit még érdemes tudnod az agykontrollról

Valóban nem egyeztethető össze az agykontroll a vallásossággal? Tényleg valamiféle misztikus dolog? Helyettesítheti az orvosi eljárást? Íme, a válaszok.

Tévhit

Az Agykontroll mágia vagy varázslat.

Tény

Az Agykontroll nem mágia, hanem elménk sokak által ma még kevéssé ismert, s emiatt kevéssé kiaknázott képességeinek okos és hatékony használata, ami kiegészíti a cél elérése érdekében tett cselekedeteinket. Az Agykontroll módszere a pszicho-neuro-immunológia tudományágának tapasztalataira épülő, tudományosan megalapozott stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, melynek segítségével megkönnyíthetjük mindennapos feladataink megoldását. Világszerte már több mint 40 éve, Magyarországon több mint 25 éve tapasztalják a módszer hatékonyságát, melynek célja: megismertetni az embereket azokkal a képességeikkel, amelyeket használva jobban boldogulhatnak az életben.

 

Tévhit

Az Agykontroll vallásellenes, illetve Isten-ellenes módszer.

Tény

Az Agykontroll olyan, tudományosan megalapozott módszer, amivel elménk adta lehetőségeinket jobban ki tudjuk használni. A módszer minden vallási nézettől független, és nem szól bele a tanfolyamon résztvevők vallásába.

Az agykontroll nem vallás, tehát ateista ember ugyanúgy megtanulhatja elméjének hatékonyabb használatát, mint az istenhívő, ahogyan világnézettől függetlenül mindenki megtanulhat például úszni is. Magyarországon papoknak és hitoktatóknak ingyenes a tanfolyami részvétel, hogy meggyőződhessenek arról: a módszer nem befolyásolja a vallásos életvitelt.

 

Tévhit

Az Agykontroll módszer veszélyes lehet, árthat használóinak és másoknak is.

Tény

Az Agykontroll módszerével nem okozhatunk kárt sem magunkban, sem másokban. A résztvevők megtanulnak relaxálni, ami bizonyítottan a leghatékonyabb stresszlevezető eszköz, és olyan egyszerű technikákat sajátítanak el, amelyekkel javíthatnak életük minőségén. Mások manipulálására vagy kár okozására nem képesek a módszer használói.

 

Tévhit

Az Agykontroll használatával bármilyen betegségből ki lehet gyógyulni, és nincs szükség többé orvosi ellátásra.

Tény

Az Agykontroll módszerével valóban megerősíthetjük immunrendszerünket és így szervezetünk könnyebben gyógyítja meg magát, de ez nem helyettesítheti az orvosi kezelést, viszont rendkívül jól kiegészíti azt. A tanfolyamon sokszor felhívjuk erre a résztvevők figyelmét és bíztatjuk a hallgatókat az orvosi ellátás igénybevételére, amíg önmaguk is tesznek a gyógyulásért, latba vetve elméjük gyógyító erejét. Ma Magyarországon a tanfolyam elvégzése egészségügyi szakdolgozóknak akkreditált, és egyre több orvos is küldi betegeit a tanfolyamra, mert tapasztalják a módszer hatékonyságát.

 

Tévhit

Az Agykontroll "istenképző", általa bármit megtehetünk és irányíthatjuk a világot.

Tény

Az Agykontroll pusztán egy stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, amivel nem lehet manipulálni másokat, használóinak nem lesznek emberfeletti képességei. Akik a módszert elsajátítják, megtanulják képességeiket jobban kihasználni, amelyek minden emberben ott rejlenek, és  esetenként csodálatosnak tűnhetnek, valójában azonban tudományosan megmagyarázhatók.

CÍMKE agykontroll