Válasszon helyszínt és időpontot!

Sikertörténetek

Az életben azt tudjuk elérni, amit elérhetőnek hiszünk. Az alábbi sikertörténetek abban segíthetnek Neked, hogy el merd hinni, Te is többre vagy képes, mint eddig gondoltad. Domján Andrásnál végzett agykontrollosok sikereit tartalmazza – név nélkül – az alábbi felsorolás, bizonyítván, hogy – megfelelő eszköz birtokában – mi mindent tudunk elérni mi, emberek. S hogy a lehetséges és lehetetlen határa sokkal arrébb van, mint eddig hittük. Köszönet illeti azokat a társainkat, akik vették a fáradságot, és leírták sikereiket. Óriási segítséget adnak ezzel nekünk, többieknek, hiszen növelik a hitünket, ami számunkra is hasonló sikerek elérését teszi lehetővé.

 

„Három éve végeztem el az agykontroll-tanfolyamot. A tanfolyamon szerzett tudás és az ott elsajátított pozitív gondolkodásmód segített abban, hogy bízzak magamban és elérjem a céljaimat. Az elmúlt három évben mind a négy vállalkozásomat sikerre vittem és a magánéletem is pozitív irányban változott.”

 

"1996-ban végeztem el az agykontroll-tanfolyamot. A férjem erős dohányos volt, napi három doboz cigarettát szívott el. Évek teltek el, mire eldöntötte, hogy leszokik a cigarettáról. 2003 decemberében határozta el, és kérte a segítségemet. Megtanítottam neki a szokáskontroll-technikát, és másfél hónap elteltével elnyomta az utolsó csikket. Mindvégig erősítette magában, hogy nem lesznek elvonási tünetei. Örömmel tudatom most, hogy ezzel a technikával sikerült leszoknia a harminc éven át tartó dohányzásról. Ez tíz éve történt, azóta azt is kiszámolta, mennyi pénzt takarított meg ezzel: kb. ötmillió forintot. Köszönöm, agykontroll!”

 

„A tanfolyamot tavaly végeztem el, most ismétlőként vagyok itt. Ajándékba kaptam a tanfolyamot, ami szellemi és fizikai téren is nagyon sokat segített. A magánéletemben egy házasság felbontása miatti érzések feloldásában, az újrakezdésben segít. Az egészségemben elmúlt a gyermekkorom óta tartó allergia, erős menstruációs fájdalmaim voltak, gyógyszert emiatt sem kell már szednem. Az agykontrollnak köszönhetően napról napra jobban vagyok.”

 

„Az agykontroll-tanfolyam elvégzése után felkértek egy szakmai előadás megtartására. Korábban rettegtem az ilyen szituációktól, de a tanfolyam után kedvet éreztem hozzá, és elfogadtam a felkérést. Az elme tükre technikát alkalmazva programoztam célomat, és sikerült félelem nélkül beszélnem a közönség előtt. Fantasztikus érzés volt megtapasztalni, hogy képes vagyok legyőzni az egyik legnagyobb szorongásomat.”

 

„Ismétlőként vagyok itt. Három éve voltam először agykontroll-tanfolyamon édesapádnál, Lacinál. Hatalmas energiabombaként hatott, amit ott tanultam. A legnagyobb dolog azonban, amit az agykontrolltól kaptam, az, hogy sokkal türelmesebb, pozitívabb ember lettem, aki másoknak is szívesen segít.”

 

„A tanfolyamot édesapádnál végeztem 2012 novemberében. 2013. február végén vesedaganatot diagnosztizáltak nálam, ami áttétet képezett a hasnyálmirigyre, a hasi artériára és a lépre. Ezt CT- felvétel és orvosi leletek igazolják. A műtét március 21-én volt. Napi 4-5 gyakorlással (elmetükre és laboratórium) készültem a beavatkozásra. Folyamatosan és rendszeresen azt képzeltem el, hogy a vesémbe gyűjtöm össze a rosszindulatú elváltozásokat. Egész orvosteam gyűlt össze a műtétre, hatalmas beavatkozásra készülve. Legnagyobb meglepetésükre a bal vesémen kívül csak egy 4 cm-es artériát kellett eltávolítaniuk. Kapom az utókezeléseket, természetgyógyászhoz is járok, egyre jobban vagyok!”

 

„Három éve végeztem el az agykontroll-tanfolyamot. A tanfolyamon szerzett tudás és az ott elsajátított pozitív gondolkodásmód segített abban, hogy bízzak magamban és elérjem a céljaimat. Az elmúlt három évben mind a négy vállalkozásomat sikerre vittem és a magánéletem is pozitív irányban változott.”

 

„Rendszeresen jelentkező migrénből gyógyultam meg a fejfájáskontroll segítségével. Nagyon erős fájdalmakkal járt, szememből ömlött a könnyem, szenvedtem. Viszonylag rövid időn belül sikert értem el. Egy hónap alatt teljesen megszűnt minden panaszom. Ennek már 6 éve. Azóta nem fáj a fejem, teljesen egészséges vagyok, és az is maradok! Ez volt az első nagy sikerélményem, köszönöm!”

 

„Alsó tagozatos koromban közepes tanuló voltam. 10 évesen végeztem el a gyerekagykontroll- tanfolyamot. Azóta használom a 3 ujj technikát. Kitűnőre végeztem az általános iskolát is, a gimnáziumot is, és végül a jogi egyetemen szerzett diplomám is kitűnő lett. A tételeket minden vizsgán a 3 ujj technikával húztam ki, és minden egyes alkalommal azt a tételt húztam, amit előre programoztam. 4 nyelvvizsgám van, és az elmúlt évben munka mellett tettem le 3 jogi szakvizsgát sikeresen. Működik! Köszönöm!”

 

„Ismétlőként voltam jelen most a tanfolyamon. Még 2012-ben végeztem a tanfolyamot édesapád vezetése és útmutatása szerint. Az életem nagyon sokat, pozitívan változott. Alkalmazom a technikákat és hiszem, hogy ezt az egészet tanítani kéne kicsi kortól, minden embernek. Köszönöm a mai napot!”

 

„Ismétlő vagyok. Régóta dohányoztam, de a szokáskontroll segítségével 2 és fél hónapja már nem dohányzom.”

 

„A szüleim 7 éven keresztül próbálkoztak családalapítással, de sikertelenül. Jobbnál jobb orvosokhoz mentek tanácsokat kérni, és ezek a híres-neves orvosok azt mondták, sőt leírták, hogy nekik sosem lehet gyermekük. Anyukám ekkor elvégzett egy agykontroll-tanfolyamot, és annyira szeretett volna gyereket, hogy szinte egyfolytában úgy tett, mintha már a gyerekeivel beszélgetne, pl. vasalás közben. Egy hónap múlva teherbe esett. Hát mit is mondhatnék, igazán hálás vagyok az agykontrollnak!”

 

„Pedagógus vagyok. Elsősöket és harmadikosokat tanítok matekra. Hétfőn elkezdtem őket „programozni”. Az órákon behunyt szemmel elmondattam velük, hogy: „Egyre ügyesebb vagyok matekból, egyre jobban értem a matekot”. Több gyerek és én is érzem már a jótékony hatását, sőt, azt tapasztaltam, hogy már más esetekben is elkezdték használni a technikát és mesélik a sikertörténeteiket. Köszönöm!”

 

„A múlt heti tanfolyam után, pohárvíz-technikával sikerült választ kapnom egy kérdésre, több éve fennálló betegségemmel kapcsolatban. Folyamatos programozással már sokat javult az állapotom, a tanfolyam óta semmilyen tünetem nincs. Köszönöm szépen!”

 

„A múlt héten, amikor a káros szenvedélyekről volt szó, többször gondoltam arra, hogy jó lenne leszokni a cigiről. Hazafelé kértem is a férjem, hogy küldjön éjjel üzenetet, hogy többé ne gyújtsak rá. Egy hete nem gyújtottam rá és nem is hiányzik. Remélem, így is marad!”

 

„Idén állapítottak meg nálam hasfali sérvet. Most ismétlő vagyok, szeretnék minél több embertársamnak segíteni. Két kedves agykontrollos társam segített abban, hogy a hasfali sérvem teljesen eltűnt. A CT már nem mutatta ki. A családban mindenki elvégezte az agykontroll tanfolyamot, nekem is életem egyik legjobb döntése volt ez. Kedves András, köszönöm, hogy a te tanítványod lehettem!”

 

„A párom két éve elvégezte a tanfolyamot, ennek köszönhetően leszokott az italról, a dohányzásról és a kábítószerről. Az agykontrollnak köszönhetően sikerült új életcélokat kitűznie magának. A héten nekem is volt sikerélményem: 3 napja gyötrő fejfájást sikerült elmulasztanom. Csodálatos boldogságot érzek, mert tudom, végre megtaláltam céljaimat, és a kezemben van az eszköz, amelynek segítségével el is tudom érni őket. Köszönöm!”

 

„Fontosnak tartottam, hogy megosszam ezt a számomra hatalmas sikert másokkal. Elég komoly étkezési zavaraim voltak egy pár éve. Drága édesapám jó pár évvel ezelőtt ajánlotta az agykontrollt, hogy könnyebben menjen a tanulás. Az összes vizsgám úgy tettem le, hogy beprogramoztam magam. Gondoltam, hátha jó lehet a zavaraimra is a módszer. Nos, jelentem, bevált. Boldog, kiegyensúlyozott életet élek!”

 

„2 éve szívrohammal kerültem kórházba. Az intenzív osztályon 12 hetet töltöttem, ebből 10 napig lélegeztetőgépen, élet-halál között. Az agykontrollnak köszönhetem, hogy állapotom stabilizálódott, és egy év után sem lett rosszabb, így most sem került sor műtétre. Programozom, gyógyítom magam folyamatosan. Köszönöm!”

 

„Ismétlőként veszek részt a tanfolyamon. 16 éve stroke-ot kaptam, ami után fél évre kómába kerültem. Az orvosi gyógyszerezés következtében a bíróság 10 évre korlátolt cselekvőképességű gondnokság alá helyezett. Súlyos gyógyszerfüggő lettem, amit már drogfüggőségnek minősítettek. Folyamatosan alkalmaztam a tanult technikákat, ezért 5 éve gyógyult vagyok. 58 évesen tele vagyok élettel, energiával. Köszönet a tanultakért és a lehetőségért!”

 

„A szokáskontroll segítségével leszoktam a dohányzásról. Egyszerűen kitűztem egy napot, programoztam elmetükrével, és amikor eljött a kitűzött nap, nem éreztem szükségét, hogy rágyújtsak. Ennek már 8 éve. Köszönöm édesapádnak és neked is!”

 

„Hiszek a vonzás törvényében, és alkalmazom is rendszeresen. Vágyaimat leírom, majd konkrét képekben megjelenítem magam előtt. Úgy teszek, mintha 100%-ig biztos lennék benne, hogy amit szeretnék, az megvalósul. Így született meg a kisfiam is, így adtam el a lakásomat, így kerültem olyan munkahelyre, amit szeretek. A legcsodálatosabb talán az, hogy a páromat is így sikerült bevonzani. Azóta is együtt vagyunk. Hajrá mindenkinek!”

 

„Én a gyerekeimen teszteltem le az agykontrollt.  A nagyobbik fiam súlyos diszlexiás, diszgráfiás, sajátos nevelésű gyerek volt. Rengeteg energiát, időt, pénzt öltünk abba, hogy ne bukjon meg semmiből. Végül kétségbeesésemben nyolcadikban beírattam őt is és a testvérét is Magda Katihoz a gyerekagykontrollra. Ez nyolcadikban volt. A tanárai azt mondták, hogy ne is gondoljunk a szakközépiskolára, mert nem fogják felvenni. A tanfolyam után jött is a felvételi. A gyerek az átlagos tanulóknál is magasabb pontszámot ért el, így simán felvették. Tizedik osztályban előállt azzal, hogy ő biológiából előrehozott érettségire jelentkezik. Azt hittem, leesek a konyhaszékről. Hát rajta! Az érettségije ötösre sikerült! A másik gyerekem a sportban ért el egyre jobb eredményeket az agykontroll segítségével. Ezek után úgy gondoltam, hogy most már megnézem magamnak én is, hogy mi az az agykontroll.”

 

„Daganatos beteg vagyok. A CT elvégzése után az orvosom kitűzte a műtét időpontját. Megijedtem, hogy ilyen közel van, ezért kértem még 2 hét haladékot. Elkezdtem az öngyógyítást. 21 napig programoztam, majd újabb vizsgálatra küldtek. Ezúttal nem találtak semmit. Hittem és akartam, és sikerült! Köszönöm!”

 

„Édesanyám 40 évesen az elsők között végezte el a tanfolyamot apukádnál. 14 éves kora óta láncdohányos volt, és túlsúllyal is küzdött. A szokáskontroll segítségével leszokott a dohányzásról, és fogyott 18 kilót. Most én is itt vagyok, hogy javítsak az életemen.”

 

„2010-ben a tanfolyam elvégzése után meredeken megindult az életem a kitűzött céljaim irányába. Akkoriban Írországban éltem, dolgoztam, de már terveztem a hazaköltözésemet, amiről minden ismerősöm próbált lebeszélni. Kitűztem azt a célt, hogy Magyarországon több pénzt fogok keresni, mint külföldön. Ez így is lett, pedig az írországi fizetésemre se panaszkodhattam. Mindezt az agykontrollnak köszönhetem. Azóta is új magasságokba török.”

 

„Tegnap este felhívtam Budapesten élő lányomat, hogy agykontroll-tanfolyamon voltam. Ennek nagyon megörült, hiszen ő is számos sikert köszönhet a tanfolyamnak. Például a megjósolt császáros szülés helyett sima szüléssel tudta világra hozni az unokámat. A szülés után ugyancsak az agykontroll segítségével talált olyan munkahelyet, ahova vezetőként felvették úgy is, hogy tudták, megint szülni szeretne majd. Szóval, az ő sikerei vettek rá engem is, hogy eljöjjek a tanfolyamra. Rám fér a pozitív gondolkodás, mert stresszes életem van és szorongok. Hiszem, hogy nekem is annyit fog segíteni a tanfolyam, mint a lányomnak.”

 

„Múlt héten látszólag minden ok nélkül megjegyezték, hogy mennyivel nyugodtabbnak és kisimultabbnak tűnök. Köszi! :)”

 

„Ismétlő vagyok, 4 éve végeztem először az agykontroll-tanfolyamot. Két nagyobb sikeremet szeretném megosztani: 1.) 1 hónap alatt teljesen megszüntettem a porckopásból adódó térdfájdalmamat. 2.) Kitartó programozásomnak, illetve a varázstáblámnak (egy falrészt táblafestékkel festettem le otthon, és arra írom fel a kívánságaimat) köszönhetően sikerült külföldön munkát szereznem. Köszönöm, mindenkinek sok-sok sikert kívánok!”

 

„Vizsgára készültem, de reménytelenül sok volt az anyag, és mellette dolgoznom is kellett. Az agykontrollos technikákat alkalmaztam a tanulás és a vizsgákra történő felkészülés során. A vizsgán – 3 ujjam szintén összetettem – úgy beszéltem a tanult anyagról, mintha a tanultak alkalmazása a mindennapjaim része lenne. Bár nem tudtam túl sokat, nyugodtan, felszabadultan adtam elő magam. Az elméletre négyest, a gyakorlatra ötöst kaptam. (Annak is örültem volna, ha átcsúszom.) A vizsga után ünnepélyes eskütétel keretei között (erre nem számítottam), pontosan azzal a mozdulattal vettem át az oklevelet, ahogy azt elképzeltem korábban. Köszönöm szépen!”

 

„Az első hétvége után, hétfőn elkezdett a torkom fájni. Tudni kell, hogy télen mindig is sűrűn fájt a torkom, és meg is voltam fázva, főleg így január környékén. Gyorsan kezeltem elme tükre technikával. Elmúlt! Másnap a fejem kezdett fájni, gyorsan bedobozoltam, az is elmúlt, és azóta is jól vagyok, sőt egyre jobban és jobban, és azt is tudom, hogy ezek nem jönnek elő újra, hanem kicsattanóan egészséges maradok!”

 

„Lányommal ismétlők vagyunk. Édesanyám 80 éves, tavasszal olyannyira lebetegedett, hogy önálló járásra képtelen volt. Az orvos fejét ingatva lemondott a gyógyulásáról. Édesanyám már fel tud menni az emeletre házunkban, önállóan közlekedik az udvaron, főz, ellátja a háztartást. Köszönet az agykontrollnak!”

 

„Délután dolgoztam, és megfájdult a fejem! Pörgős munka, így próbáltam bedobozolni a fejfájást, de csak részben sikerült, mert nem volt szabad percem. Hazafelé, vezetés közben gyorsan és viccesen bedobozoltam, és hopp, elmúlt. A bedobozolásánál persze az illatot, formát is meghatároztam. Csodálatos, hogy játszva, hipphopp el tudunk egy fejfájást tüntetni!”

 

„Alváskontroll: működik évek óta, programozás nélkül. Elég csak meghatároznom magamban, hogy mikor is kell felkelnem, és mindig felébredek. Ha nagyon korán kell felkelnem, beállítom a csörgőórát, de még soha nem hallottam a hangját, hisz előtte pár perccel felébredek.”

 

„Végzett agykontrollos vagyok. Páromnak lágyéksérve volt. Az orvostól antibiotikumot kapott, és azt mondta, ha nem múlik el a fájdalma, műteni kell. Ekkor én behívtam őt a laboromba, és bestoppoltam neki a lágyéksérvét. Ezt háromszor megcsináltam. Elmúlt a fájdalma és nem kellett megműteni.”

 

„Nyaki cisztám ultrahangos vizsgálata alapján megállapított mérete csökkent, a helyi agykontroll klub (Lakatos Pisti vezetésével) tagjainak laboros gyógyítása hatására. A kontroll ultrahang több milliméteres csökkenést mutatott ki minden irányban.”

 

„Ismétlőként vagyok itt, a dobozolós technikát sikeresen alkalmaztam gyerekeimen és ismerőseimen fájdalom elmulasztására.”

 

„3 ujj technikát számos esetben használtam sikeresen, parkolóhely-keresésnél, hivatali ügyek intézésénél, elakadt bankkártyás fizetésnél. Napi szinten alkalmazom, és működik.”

 

„Ismétlő vagyok. A fiam élsportoló tornász volt. Tizenegy évvel ezelőtt az ugrással volt problémája. Nem tudta a gyakorlat közben a megfelelő módon összehúzni a végtagjait. Ha túlságosan összehúzta magát, a végén orra esett, ha kevésbé, akkor a földre ült. A verseny előtti este azt gyakoroltuk, hogy ugrás közben egy dobozba kerül, a forgás után pedig beleáll a szőnyegbe, és utána hosszan áll, miközben a közönség megtapsolja. Másnap az első szere az ugrás volt és ezzel az első gyakorlattal magyar bajnok lett.”