Válasszon helyszínt és időpontot!

Vélemények

Hallgatói vélemények és visszajelzések Domján András agykontroll-oktatóról és tanfolyamáról.

 

"Gratulálok András, a tanfolyamhoz! Ismétlőként vettem részt a tanfolyamon, és mintha Édesapádat hallottam volna. A hangod és az előadásmódod is teljesen megegyezik Apukádéval.

 

"Másodszor ismétlem a tanfolyamot, rengeteg új gondolat, célkitűzés született bennem az elmúlt 2 napban. Mindenkinek csak javasolni tudom az ismétlést. Hiába hallgatom ugyanazt a tanfolyami anyagot, teljesen más tanulságokat vonok le, hiszen időközben én is sokat változtam."

 

"Ismétlőként voltam jelen most a tanfolyamon. Még 2012-ben végeztem a tanfolyamot édesapád vezetése és útmutatása szerint. Az életem nagyon sokat, pozitívan változott. Alkalmazom a technikákat és hiszem, hogy ezt az egészet tanítani kéne kicsi kortól minden embernek. Köszönöm a mai napot, szuper volt!"

 

"Köszönöm ezt a fantasztikus tanfolyamot, minden percét élveztem! Nagy dolog, hogy ilyen nagy számú hallgatóságot le tudtál kötni 4 napon keresztül, és rengeteg hasznos információval lettünk gazdagabbak!"

 

"András, köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamodon. Nagyon sok hasznosat tanultunk, melyeket biztos vagyok benne, hogy sikerrel tudok majd alkalmazni az életemben. Ajánlani fogom az összes ismerősömnek a tanfolyamot, mert mindenkinek vannak megoldandó problémái."

 

"Amióta elvégeztem az agykontroll-tanfolyamot, sokkal pozitívabban látom a világot, pozitívabban állok az emberekhez, szívesebben járok be dolgozni a munkahelyemre és ezt a változást a környezetem is pozitívan értékeli. Köszönöm a segítséget. Ahogy lehet, jövök újra a tanfolyamra ismételni."

 

"Diákként elsősorban a tanulásban szerettem volna hasznosítani az agykontrollt. Amióta az agykontroll segítségével tanulok és készülök a vizsgákra, már nem izgulok a vizsgán annyira, mint régen, határozottabb és pozitívabb vagyok. Ez meglátszik a jegyeimen is!"

 

"Már az első hétvége után elkezdtem relaxálni és napi háromszor a szintemre mentem, amikor volt rá egy kis időm. Éreztem, hogy jobb a közérzetem, kiegyensúlyozottabb vagyok és kipihentnek érzem magam. Egyre jobban!"

 

"Ismétlőként vagyok a tanfolyamon, korábban Lacinál végeztem el az agykontroll-tanfolyamot. Nagyon tetszett az előadásod, a 4 nap során végig lekötötted a figyelmem, és rengeteg hasznos információt kaptam Tőled. Mintha Lacit hallottam volna az előadáson. Gratulálok! Édesapád büszke lehet Rád!”

 

"Sokáig szkeptikus voltam az agykontrollal kapcsolatban, de a tanfolyamon András sikerült meggyőznöd, hogy az agykontroll tényleg működik és fantasztikus eredményeket lehet vele elérni. Köszönet érte!"

 

"Köszönöm ezt a 4 napot, felejthetetlen élmény volt. Rengeteg hasznosat tanultam a tanfolyamon és tudom, hogy az agykontrollos technikákkal el fogom tudni érni a céljaimat."