Válasszon helyszínt és időpontot!

Az online vásárlás menete

Kérjük, mielőtt elkezded a vásárlást, olvasd el!

1. lépés: Válaszd ki, melyik tanfolyamra - időpont, helyszín - szeretnél jegyet vásárolni.

2. lépés: Válaszd ki milyen típusú jegyet és hány darabot szeretnél rendelni, majd válaszd ki az adott számot a megfelelő helyen a nyilakkal. A jegyek kiválasztása után nyomd meg az "Átrakom a kosárba" gombot, majd ellenőrizd a Kosár tartalmát.

3. lépés: Add meg a megvásárolt jegyek felhasználóinak adatait. A név mezőt kell csak kitölteni, a többi adat megadása az adatlap kitöltésénél lesz megoldva. A Hallgató(k) személy és a jegyvásárlásra használt kártya birtokosa eltérő is lehet, a belépést azonban kizárólag a Hallgatóként megjelölt személy részére tudjuk a helyszínen biztosítani. Az adatokat kizárólag az azonosítás érdekében kérjük, nem szolgáltatjuk ki.

4. lépés: A név/nevekmegadás után kattints a "Kiválasztottam a jegyeket" gombra.  Ekkor láthatod a jegyek árának végösszegét és további adatokat kell megadni.

5. lépés: Add meg az e-mail címed.

Fontos!

Ügyelj arra, hogy a megadott e-mail cím létező e-mail cím legyen, mert erre az e-mail címre küldünk majd egy levelet, aminek tartalmának segítségével vehetsz részt a tanfolyamon . A vásárlás kifizetésének megkezdéséhez az Általános Szerződési Feltételeket mindenképpen el kell fogadnod, enélkül nem tudsz továbblépni. Ha szeretnéd elolvasni, mit fogadsz el, kattints az Általános Szerződési Feltételekre, és máris megtudhatod.

6. lépés: Kattints a "Kifizetem a jegyeket" gombra. Kattintás után átirányítunk az Unicredit Bank internetes jegyvásárló felületére, ahol kifizetheted a jegyek árát.

7. lépés: Miután kifizetted a jegyeket, a megadott e-mail címre küldünk Neked egy sikeres fizetést igazoló e-mailt illetve a jegyet(eket) és a kötelezően kitöltendő adatlapot, melyet aláírva kérlek hozz magaddal a tanfolyam első napjára.

8. lépés: Várunk szeretettel tanfolyamunkon!