Válasszon helyszínt és időpontot!

Szakmai életrajz

Mivel az agykontroll nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a magyar emberek önszuggesztiós és meditációs technikákat tanulhassanak, 2012-ben elvégeztem az agykontrolloktató-képzést, és azóta rendszeresen járom az országot, hogy minél több embert tanítsak meg az egyszerű, de rendkívül hatékony módszer elsajátítására. Mostanra már nem csak az országban, de a külföldön élő magyarokhoz is sikerült eljuttatni a négynapos kurzust magyar nyelven.

Engem mindig is érdekelt az ember, mindig is foglalkoztatott, hogy hogyan működünk. Láttam gyerekként, ahogy édesapám orvosként vizsgált egy-egy beteget és úgy tűnt, mintha belelátna a testébe. Lenyűgözött az, hogy érti, mi is zajlik a testen belül. Édesanyám pszichológusként az érzelmek világában mélyült el, ami az emberi lét másik dimenzióját nyitotta meg előttem. Aztán mikor édesapám behozta Magyarországra az Agykontroll módszerét a mintám kiegészült valami olyannal, ami mostani szakmámhoz vezetett.

2010-ben találkoztam a hipnózis módszerével, amit a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta) képzésein keresztül tanultam meg, majd hipnoterapeutaként magam is dolgozni kezdtem. Tagja vagyok az ACHE-nek (American Council of Hypnotist Examiners), a szakmailag legelismertebb nemetközi hipnózis szervezetnek. Magyarországi diplomámat pedig andragógiából (felnőttoktatás) szereztem. Agykontrollt 2012-ben kezdtem oktatni azzal a céllal, hogy közérthetően és szórakoztató stílusban tanítsam az embereket az elméjük használatára. 2019-ben feleséggemmel közösen létrehoztunk egy weboldat, amely egy saját fejlesztésű, önsegítő módszer online használatán keresztül nyújt segítséget az embereknek életük boldogabbá tételében. A rendszer neve INVERSUM – Érzelem management, ami elérhető az https://inversum.eu webcímen.

Egy személyes hipnózis élményem arra ébresztett rá, hogy valójában hasznos életre vágyom. Ez az elhivatottság segített a szakmámban és a magánéletem alakításában is. A teljességre való törekvésemben úgy döntöttem, hogy mindent megteszek a boldogságom érdekében is. Az lett a mottóm, hogy „csak akkor derül ki, hogy lehetséges-e elérni, ha kipróbálom”. A saját életemben merem állítani, hogy elértem a célomat és a munkámmal ezt az utat szeretném mindenkinek megmutatni.

Várom szeretettel tanfolyamaimon.