Válasszon helyszínt és időpontot!

Szakmai életrajz

Mivel az agykontroll nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a magyar emberek önszuggesztiós és meditációs technikákat tanulhassanak, 2012-ben elvégeztem az agykontrolloktató-képzést, és azóta rendszeresen járom az országot, hogy minél több embert tanítsak meg az egyszerű, de rendkívül hatékony módszer elsajátítására. Mostanra már nem csak az országban, de a külföldön élő magyarokhoz is sikerült eljuttatni a négynapos kurzust magyar nyelven.

Édesapám Dr. Domján László belgyógyász és reumatológus, aki 1990-ben – orvosi karrierjét feladva – elkezdte oktatni Magyarországon a Silva-féle stresszkezelő és elmefejlesztő módszert, az agykontrollt. Áldozatos munkájának hála, mára több mint 200 000 magyar ember végezte el a négynapos tanfolyamot.

Tízéves koromban vettem részt először agykontroll-tanfolyamon, s tanultam meg a meditáció és az önszuggesztió alapjait, illetve a pozitív gondolkodást, s annak jótékony hatásait. Iskolai tanulmányaimban, a sportban és később a szakmai munkám során sokat segítettek ezek a módszerek. A következő 25 évben rengeteget tanultam édesapámtól az agykontrollról és annak oktatásáról.

2010-ben elvégeztem a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta), hipnózisoktató intézet képzését, és hipnoterapeutaként kezdtem dolgozni. Szerettem volna azonban több emberhez is eljuttatni azokat a fontos információkat, amelyekhez hozzájutottam, ezért édesapám, példaképem, Dr. Domján László nyomdokaiba léptem.

Mivel az agykontroll nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a magyar emberek önszuggesztió és meditációs technikákat tanulhassanak, ezért 2012-ben elvégeztem az agykontrolloktató- képzést, és azóta rendszeresen járom az országot, hogy minél több embert tanítsak meg az egyszerű, de rendkívül hatékony módszer elsajátítására.

A tanfolyamokon nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy megtartva édesapám gondosan felépített, ugyanakkor szórakoztató előadásmódját, felhasználjam a személyes tapasztalataimat. Nagy örömömre szolgál, hogy az elmúlt években számtalan sikerről kapok visszajelzést attól a több ezer hallgatótól, akik részt vettek a tanfolyamaimon. Büszke vagyok rá, hogy tovább építhetem édesapám munkáját.

A legnagyobb dicséretet és visszaigazolást az jelenti számomra, hogy előadásaim és tanfolyamaim során számos alkalommal édesapámhoz hasonlítanak. Személyes célom, hogy a tanfolyam során segítsek az embereknek megismerni önmagukat, segítsek, hogy felismerjék a bennük és az életükben rejlő lehetőségeket, és az agykontroll egyszerűen elsajátítható technikáit kihasználva megtanulják, hogyan lehetnek nagyobb hatással az életük alakulására, hogyan élhetnek boldogabb, egészségesebb és sikeresebb életet.

Várom szeretettel tanfolyamaimon.